DJ-ImageSlider

Digitale Luxmeter EC1 en EC1-X

Digitale Luxmeter model EC1

Luxmeter EC1
Digitale luxmeter EC1

De Hagner Digitale Luxmeter model EC1 is een klein, handig en zeer eenvoudig te gebruiken instrument voor de nauwkeurige meting van de verlichting met een meetbereik van 0,1 tot 200.000 lux. Het instrument heeft een automatische 0-punts instelling evenals een automatische aan/uit schakelaar en een schakelaar met 4 posities voor de verschillende  meetbereiken. Een HOLD toets wordt gebruikt om de waarde in het digitale display vast te houden.

Gebruik EC1

Om het deksel te openen drukt u met de duim zacht op het voorste deel en met de vingers trekt u het uitstekende deel omhoog. De luxmeter gaat aan als het deksel wordt geopend en weer uit als het deksel wordt gesloten.

Read more: Luxmeter EC1 en EC1-X

Digitale Luxmeter E4-X

Luxmeter E4-X
Digitale luxmeter E4-X

De digitale luxmeter type E4-X is een gekalibreerd precisie instrument voor het meten van de verlichtingssterkte, de illuminatie, met een bereik van 0,01 tot 200.000 lux.

De lichtsensor wordt met een 2 meter lange flexibele kabel met connector aan het meetinstrument bevestigd en is volledig cosinus gecorrigeerd volgens de CIE standaard voor de spectrale gevoeligheid van het menselijk oog. Het lichtgevoelige element is een uiterst stabiele, "long-life" silicium fotodiode met een hoge betrouwbaarheid. Dit vermindert de noodzaak om het instrument te herkalibreren aanzienlijk.

Read more: Luxmeter E4-X

De Hagner Digital Lux- Footcandle meter TP200

Digitale Luxmeter TP200

TP200
Lux- fc meter TP200

De Hagner TP200 & TP200-X digitale lichtmeters hebben dezelfde mogelijkheden als de EC1 en de EC1-X maar met als extra de mogelijkheid om te schakelen tussen een uitlezing in lux of in footcandle Het meetbereik is dus 0.1 - 200,000 lux en 0.01- 20,000 fc. De TP200 is uitgevoerd met een vaste sensor en de TP200-X met een losse sensor.

Gebruik TP200

Om het deksel te openen drukt u met de duim zacht op het voorste deel en met de vingers trekt u het uitstekende deel omhoog. De luxmeter gaat aan als het deksel wordt geopend en weer uit als het deksel wordt gesloten. Zet de schuifschakelaar in de gewenste stand met de hoogste nauwkeurigheid en lees het display af. De HOLD knop houdt de waarde in het display vast zodra deze ingedrukt wordt. Na loslaten van de knop wordt weer de huidige meting weergegeven. De volledige instructies staan ook aan de binnenzijde van het deksel.

Read more: Luxmeter TP200 en TP200-X